Over ons

RUGZ.nl is een Nederlandse webshop voor accessoires op het kruisvlak van Fashion, Lifestyle en Tech. We stellen een assortiment van merken en artikelen samen die het beste voor je kostbare gadgets bieden.

Door onze jarenlange ervaring in de technologie branche, onze passie voor Fashion en Lifestyle hebben we de krachten gebundeld om jou een zo aantrekkelijk mogelijk aanbod te doen. Dat wil niet zeggen dat we altijd de goedkoopste zijn maar wel de persoonlijkste en leukste :o). We zoeken samenwerkingsverbanden met sterke, nieuwe en unieke merken/namen in de Tech, Lifestyle en Fashion om zoveel mogelijk vette creaties te brengen.

Via ons uitgebreid netwerk sourcen we de producten niet alleen lokaal in Nederland maar ook in het buitenland waar vele nieuwe en hippe trends ontstaan. Indien je een product of trend mist dan horen we dat graag via info@rugz.nl. Uiteraard zullen we de gouden tip belonen. 

Mocht je op zoek zijn naar een specifiek product en je kunt het niet vinden op onze site drop dan een email via info@rugz.nl zodat we kunnen checken of we het product kunnen aanbieden. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »