SoSkild

De hoesjes van SoSkild halen hun bescherming uit een structuur die in de randen van de cases is verwerkt. Deze Zigzag structuur is gebaseerd op de driehoek. De driehoek wordt al duizenden jaren gebruikt als bouwstructuur. Van bouwwerken uit de tijd van de Egyptenaren, zoals in de Piramides van Gizeh, tot aan hedendaagse architectuur als de Eiffeltoren en de Golden Gate brug. Ook binnen de natuur is de driehoek prominent aanwezig. Bijvoorbeeld de vlijmscherpe tanden van een witte haai en natuurlijk de torenhoge toppen van de Himalaya. Je kunt dus zeggen dat de driehoek een structuur is die zich dubbel en dwars heeft bewezen!

Wij zijn SoSkild en wij geloven dat iedere smartphonegebruiker de ultieme bescherming verdient, ongeacht hoe zijn of haar levensstijl eruit ziet. Want de ultieme bescherming is voor iedereen weer anders. De ultieme bescherming draagt bij aan het gevoel van onbezorgdheid tijdens smartphonegebruik in het dagelijks leven. De smartphone is namelijk een vitaal onderdeel geworden van ons dagelijkse leven en moet blijven functioneren, kosten wat het kost. Wij doen dit door te kiezen voor bescherming op basis van een eeuwenoude constructie die zichzelf heeft bewezen. Een structuur die energie kan absorberen en helder uit te leggen is. Een structuur die wij verder hebben ontwikkeld in samenwerking met experts.

Wij van SoSkild maken smartphone cases voorzien van Zigzag structuur® en screenprotectors voorzien van dubbel gehard glas om ervoor te zorgen dat jij van je smartphone kunt blijven genieten, ongeacht je levensstijl.

 


Pagina 1 van 4
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »