Drie redenen waarom je een screenprotector op je smartphone moet gebruiken

Drie redenen  waarom je een screenprotector op je smartphone moet gebruiken

We geven je drie redenen waarom je een screenprotector moet gebruiken op je smartphone.

Een screenprotector is zo een onhandig velletje dat over je scherm heen ligt. Sommige merken hebben het standaard uit de door al op het scherm liggen. Zo een screenprotector zit er niet voor niks op en we geven ze hieronder drie redenen waarom je zo een screenprotector moet gebruiken.

 

Je scherm is kwetsbaar

Het scherm is het grootste en ook het meest kwetsbare onderdeel van je smartphone. Daarnaast is het ook nog eens het meest gebruikte onderdeel. Wees er zuinig op

 

Een schoon scherm kijkt fijner

Het scherm van je toestel krijgt er de hele dag flink van langs. Je veegt er over heen met je vieze vingers, er vliegt stof op en je morst je eten er op. Daarna gaat hij in je broekzak of in je tas waarbij het in aarakig komt met je sleutels, portemonnee en wat al niet meer. Door al dit geweld ontstaan er lichte krassen die je scherm dof maken en na verloop van tijd minder leesbaar. Een screenprotector kun je eenvoudig vervangen waarna je weer een helder scherm hebt.

 

Een mooi scherm brengt geld op

Wanneer je een nieuwe smartphone wilt hebben dan moet je eerst je oude verkopen. Plaats jezelf in de schoenen van de koper, dan kijk je toch eerst naar de staat van het scherm? Kun jij een mooi en schoon scherm laten zien dan garanderen wij je een hogere verkoopprijs.

 

 

Rugz en Panzerglass

Er zijn heel veel verschillende screenprotectors en de keuze is reuze. Wij van Rugz bevelen de screenprotectors van Panzerglass aan. Deze weerstaan zelf een slag met een hamer op je beeldscherm en daarom de beste keuze voor jou toestel. Check hier of Panzerglass ook een screenprotector voor jouw smartphone heeft.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »